Over Chili Security

Chili Security's software is gebaseerd op het eenvoudige principe om uw online surfgedrag veiliger en eenvoudiger te maken. Ons doel is om volledige protectie te bieden tegen online aanvallen en alle toestellen hiervan te beschermen. Wij dragen zorg voor uw persoonlijke data en zorgen dat uw identiteit veilig is. En dit zonder dat u het merkt. Onze software is door Microsoft gecertificeerd en is winnaar van AV-TEST Awards voor "Beste Bescherming" en "Beste performance". Niet alleen heeft Chili Security programma's voor computer en internet beveiliging, maar ook software voor u het gebruik van uw PC aangenamer te maken. Zoals onze Chili Cloud en verschillende samengestelde pakketten.

Chili staat voor ’s werelds sterkste fruit dat capsaïcine bevat en daardoor een beschermende en genezende kracht heeft voor een sterker immuun systeem. De taak van de gepantserde soldaat staat voor het gevaar te spotten en de nodige vijandige aanvallen te verdedigen. Hij is ook volledig gepantserd met een volledig harnas om de nodige bescherming te hebben. “Power to Protect”.

 

Contact

Chili Beveiliging ApS
Vindegade 72-74, 2.
DK-5000 Odense C
CVR: 35841865
Telefoon: (+31) 858-881-461
E-mail: info@chilisecurity.com

 

Reviews

Trustpilot

 

Partners

 

Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com