Bescherm je online privacy

Je online privacy bewaren op het internet is van uiterst belang. Een van de meest onaangename ervaringen die je kunt hebben op het internet is misbruik van identiteit. Het Centraal Meldpunt Identiteitsfraude (CMI) wat onder het ministerie van Binnenlandse Zaken valt, heeft in 2016 maar liefst 1700 meldingen gehad. Dat is meer dan het dubbel ten opzichte van 2015, toen waren het 800 meldingen. Maar gelukkig is er veel mogelijk om het risico van identiteitsfraude te minimaliseren. Allereerst moet je bekijken welke persoonlijke informatie je openbaar deelt op het internet. Bekijk bijvoorbeeld hoe de privacy instellingen staan ingesteld van je sociale media zoals Facebook. Hoe meer informatie er openbaar is, hoe kwetsbaarder het is om deze persoonlijke informatie te misbruiken. Het nationaal cyber security centre van het Ministerie van Veiligheid en Justitie biedt ook een meldpunt voor cyber security incidenten. Zij zijn het centrale informatieknooppunt en expertisecentrum voor cyber security in Nederland.

 

Internet Security

Computerbeveiliging

Als je denkt aan computerbeveiliging, moet je het aan 2 kanten bekijken. Enerzijds de beveiliging van de computer zelf. Anderzijds de internet security en andere externe cyber security risico’s die je computer kunnen infecteren. Voor een optimale beveiliging van deze, gebruikt Chili Security een 2-way firewall bescherming. Dit betekent dat uw toestemming wordt gevraagd wanneer er connectie wordt gemaakt met een externe server voor een bepaald programma. Hierdoor zal uw uitgaande data beveiligd zijn tegen hackers en uw privacy online gewaarborgd. Dus geen zorgen meer over computerbeveiliging, internet of data privacy.

Internet beveiliging

Het Internet Security software pakket draait op een award winnende motor. Door AV-TEST is de Windows antivirus software verkozen tot “Beste bescherming” en “Beste performance” voor systeem snelheid. Eenvoudig en geavanceerd. Het combineert de beste antivirus software en internet beveiliging in één pakket. Het internet security pakket bevat een two-way firewall beveiliging en ouderlijk toezicht systeem. Met deze kun je de internet activiteit van uw kinderen controleren en de nodige privacy op het internet garanderen.

  • Volledige computer- en internetbeveiliging
  • De software is 3 jaar op rij verkozen tot "Beste Bescherming" in PC Magazine
  • De software is 3 jaar op rij verkozen tot "Beste Performance" door AV-test
  • Voortdurende beveilging van uw computer en de connectie met het internet. Antivirus scanner in 1 klik.
  • Dubbele 2-way firewall voor de beveiliging van elke connectie die uw computer maakt
  • Veilig online bankieren en privacy van alle data
  • Ouderlijk toezicht voor het monitoren van de activiteiten van uw kinderen
Internet Security

 

Antivirus software

Daarnaast is het installeren van een antivirus software met een goede firewall ook een must. Deze zullen je helpen om je te beveiligen tegen aanvallen die direct via e-mail of online profielen op sociale media komen. Als je kinderen hebt, kun je ook best denken aan hun internet beveiliging. Dit kan door het internet te filteren zodat ze geen toegang hebben tot bepaalde types van websites. Via het ouderlijk toezicht kun je ook een notificatie krijgen wanneer ze proberen om een website te bezoeken waarvan de toegang is beperkt. Geen zorgen over internet beveiliging als je niet volledig alles kent van firewalls, online bankieren beveiliging, ouderlijk toezicht filter en andere. Dit kan vaak verwarrend zijn. Maar daarom heeft Chili Security een team van IT experts. Zij helpen je graag verder met je internet en computerbeveiliging. Zowel met Mac als Windows antivirus software.

Bij Chili Security zijn de veiligheid en internet beveiliging van klanten de nummer één prioriteit. We helpen klanten met alles dat met IT en beveiliging te maken heeft. Dit kan gaan van het optimaliseren van een trage computer tot het updaten van java, online bankieren bescherming en zoveel meer. Onze oplossingen bevatten een breed gamma aan mogelijkheden. Afhankelijk van wat er nodig is beginnen de prijzen al vanaf 5,95€ per maand. We hebben ook gratis antivirus software ter beschikking zodat we iedereen de mogelijkheid kunnen geven om een basis bescherming te voor hun online veiligheid. Als je een sterkere en meer volledige computer en internet beveiliging wilt hebben, helpen we je daar graag mee verder. Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +31 858 881 461 voor al je vragen omtrent je computer en internet beveiliging.

Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com