Bescherm jezelf met goede wachtwoorden

Computer en internet beveiliging begint met een sterk wachtwoord. Het is extreem belangrijk om goede en veilige wachtwoorden te gebruiken om al je persoonlijke gegevens en data te beschermen. Je kan het vergelijken met sloten op alle deuren binnenshuis. Als je veilige wachtwoorden gebruikt, houd je gemakkelijker ongewenste bezoekers buiten. Maar zelfs als je een veilig wachtwoord hebt, kunnen ongeautoriseerde gebruikers andere wegen zoeken om binnen te dringen. Zie het als een raam dat je hebt vergeten te sluiten. Het is dus ook uiterst belangrijk om een goede computerbeveiliging te gebruiken.

 

Antivirus

Windows Antivirus

Wat is belangrijk aan een Windows antivirus? Natuurlijk dat hij volledige computer security en internetbeveiliging geeft. Maar ook is het belangrijk te vermijden dat het uw computer traag maakt en dat de beveiligingssoftware up-to-date is. Dit om een optimale computerbeveiliging te garanderen. Chili Security’s antivirus scanner heeft dit allemaal. Het antivirusprogramma draait op een award winnende motor. Door AV-TEST is de Windows antivirus software verkozen tot “Beste bescherming” en “Beste performance” voor systeem snelheid. Eenvoudig en geavanceerd. Je kan je computer beveiligen in één simpele klik. Dankzij de geavanceerde technologie garanderen wij een optimale internet privacy, data beveiliging en internet beveiliging bij online shoppen en bankieren.

Computerbeveiliging

Computerbeveiliging is belangrijk voor verschillende aspecten. Dit om je pc te beveiligen tegen anti spyware, remove adware, anti malware, trojan remover, virussen met een goede firewall beveiliging. Chili Security heeft deze cyber security beveiliging allemaal in zijn Windows antivirus programma. De antivirus software is compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 en Windows 7.

 • Volledige computerbeveiliging
 • 3 jaar op een rij verkozen als" "Beste Bescherming" in PC Magazine
 • 3 jaar op een rij verkozen als " Beste Performance" door AV-TEST
 • Voortdurende beveiliging. Antivirus scanner met 1 klik
 • Firewall computer beveiliging
 • Veilig online bankieren en privacy van alle data
Antivirus

 

We geven graag een aantal tips hoe je eenvoudig een betere computerbeveiliging kan krijgen door je wachtwoorden te versterken. Een sterk en beveiligd wachtwoord op alle verschillende websites en platformen is een must. Hotmail, Gmail, Facebook, Windows, Spotify enzovoort. Daarnaast installeer je best nog een goede antivirus software om je beveiliging nog sterker te maken. Chili Security biedt verschillende software tools aan vanaf 5,95€ per maand en zelfs een gratis antivirus software.

Advies voor goede wachtwoorden

 • Mix cijfers, tekens en letters
 • Gebruik lange wachtwoorden. Ten minste 8 karakters is aangeraden
 • Regelmatig je wachtwoord wijzigen in een nieuw wachtwoord
 • Gebruik wachtwoord zinnen. Meer info daarover onderaan
 • Vermijdt namen van personen of plaatsen die aan jou verbonden zijn zoals namen van kinderen of huisdieren
 • Vermijdt eenvoudige cijferreeksen zoals “123456”
 • Gebruik geen worden die rechtstreeks van het woordenboek komen, deze zijn extra kwetsbaar voor hacker aanvallen
 • Vermijdt persoonlijke informatie zoals geboortedatum, adresgegevens of andere informatie die je krijgt wanneer je informatie van jou opzoekt op het internet
 • Probeer verschillende wachtwoorden te gebruiken op verschillende plaatsen. Op zijn minst moet je verschillende wachtwoorden hebben voor je online bankieren, e-mail account en Facebook profiel
 • Combineer niet dezelfde wachtwoorden privé en op het werk. De computerbeveiliging op je werk is misschien minder efficiënt en je wachtwoorden kunnen hier ontdekt worden tijdens een hacking aanval op het bedrijf

Bij Chili Security staat het verbeteren van de online veiligheid van klanten centraal. We begeleiden je in alles zoals het versterken van wachtwoorden tot het optimaal beveiligen van je computer tegen virussen. Heb je vragen over de veiligheid van wachtwoorden of hoe je je online veiligheid kan garanderen? Bel ons voor eender welke vragen op het nummer +31 858 881 461.

 

Wat is een sterk wachtwoord

Code zinnen zijn waarschijnlijk de veiligste vorm van sterke wachtwoorden. Als je ze kan onthouden natuurlijk. Start met een zin die je kan onthouden en neem dan de initialen om een sterk wachtwoord te genereren. Een voorbeeld zou zijn “50 Tinten Grijs is mijn favoriet boek”. De initialen hiervan vormen 50TGimfb. Voeg dan wat speciale karakters toe en je hebt een sterk wachtwoord: 50TG_i_m_f_b!

Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com