Het internet van de toekomst zit vol malware

Malware in de toekomst

In 1995 had slechts 1% van de wereldbevolking toegang tot internet, vandaag is dat bijna 50%. Met zoveel mensen toegang tot het internet, maakt dit het natuurlijk steeds interessanter voor hackers. Meer mensen die geconnecteerd zijn aan technologie en de technologie die zich razendsnel ontwikkeld. Het ideale scenario voor hackers. Hoe meer mensen in contact met elkaar staan via technologie, hoe eenvoudiger het is om virussen te verspreiden. Als je je pc, mac of smartphone hier niet tegen beschermd met een goede virusscanner, is het verspreiden van virussen eenvoudig voor hackers.

Waarom zou een hacker mij viseren?

Er zijn veel verschillende redenen waarom een hacker jou zou aanvallen. De meest voorkomende reden is dat ze jou persoonlijke informatie willen achterhalen om hiermee geld te verdienen. Deze persoonlijke informatie kan heel uiteenlopend zijn zoals bijvoorbeeld bank logingegevens, bankkaart (creditcard) informatie van online aankopen. Maar zelfs een scan of foto van je identiteitskaart of rijbewijs kan voldoende zijn om iets te misbruiken. Het kan slechts 1 verkeerde klik zijn en al deze informatie is toegankelijk zonder dat je hiervan iets merkt.

PC

Antivirus

Windows Antivirus

Wat is belangrijk aan een Windows antivirus? Natuurlijk dat hij volledige computer security en internetbeveiliging geeft. Maar ook is het belangrijk te vermijden dat het uw computer traag maakt en dat de beveiligingssoftware up-to-date is. Dit om een optimale computerbeveiliging te garanderen. Chili Security’s antivirus scanner heeft dit allemaal. Het antivirusprogramma draait op een award winnende motor. Door AV-TEST is de Windows antivirus software verkozen tot “Beste bescherming” en “Beste performance” voor systeem snelheid. Eenvoudig en geavanceerd. Je kan je computer beveiligen in één simpele klik. Dankzij de geavanceerde technologie garanderen wij een optimale internet privacy, data beveiliging en internet beveiliging bij online shoppen en bankieren.

Computerbeveiliging

Computerbeveiliging is belangrijk voor verschillende aspecten. Dit om je pc te beveiligen tegen anti spyware, remove adware, anti malware, trojan remover, virussen met een goede firewall beveiliging. Chili Security heeft deze cyber security beveiliging allemaal in zijn Windows antivirus programma. De antivirus software is compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 en Windows 7.

  • Volledige computerbeveiliging
  • 3 jaar op een rij verkozen als" "Beste Bescherming" in PC Magazine
  • 3 jaar op een rij verkozen als " Beste Performance" door AV-TEST
  • Voortdurende beveiliging. Antivirus scanner met 1 klik
  • Firewall computer beveiliging
  • Veilig online bankieren en privacy van alle data
Antivirus

 

MAC

Mac Antivirus

Antivirus Mac

Wat is belangrijk aan een antivirus voor mac? Vanzelfsprekend dat het je de nodige internet en computerbeveiliging geeft. Maar wat ook belangrijk is, is dat het je Mac computer niet traag maakt en dat hij up-to-date is voor een volledige beveiliging. Dit is precies wat Chili Security’s Mac antivirus doet. De Mac antivirus software draait op een award winnende motor die in de prijzen is gevallen bij AV-TEST voor “Beste bescherming” en “Beste performance” voor het behouden voor de snelheid van de Mac. Je kan je Mac beschermen in een enkele klik. Compatibel met Macbook (Pro), Macbook Air en iMac. Dankzij de geavanceerde technologie garanderen we een online privacy bescherming, veiligheid van persoonlijke gegevens en internet beveiliging voor online bankieren en shoppen. 

Mac beveiliging

Cyber security bedreigingen kunnen in verschillende vormen verschijnen, ook op een Mac. Om hiervoor beschermd te zijn heb je op zijn minst een anti spyware, malware scanner, trojan remover, adware scanner en degelijke firewall beveiliging nodig. Dit zit allemaal in de Mac antivirus beveiliging software. Onze antivirus voor Mac is compatibel met OS X Mavericks (10.9.5), OS X Yosemite (10.10 or later), OS X El Capitan (10.11.6) en macOS Sierra 10.12.

Mac Antivirus
Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com