Hoe geraken PC virussen in mijn computer?

PC virussen kun je vermijden als je voorzichtig bent? Een rapport van BBC news wijst helaas anders uit. Er worden dagelijks ongeveer 1 miljoen verschillende nieuwe virussen ontdekt. Hoeveel verschillende virussen er in totaal zijn is moeilijk te zeggen aangezien veel virussen precies worden aangepast om gemakkelijker in elke computer binnen te dringen. Dit zijn alle mogelijke virussen en variaties zoals spyware, malware, adware, trojans en allerhande andere. Je kan nooit voorzichtig genoeg zijn, want het is vaak onmogelijk te zien wat veilig is op internet en wat niet. Een virus kan zich verschuilen in verschillende vormen. Van een eenvoudig computerspel dat je gedownload hebt tot een applicatie voor het sneller maken van je computer. Mensen proberen risicowebsites op het internet te vermijden omdat ze zich niet veilig voelen. De websites waar zich verschillende pop-ups en tabbladen openen zonder dat je dat wilt zijn voor iedereen bekend. Deze pop-ups leiden ook vaak naar pagina’s met virussen. Bij Chili Security willen we dat onzeker privacy gevoel wegnemen. Dus geen schrik meer dat je op internet op verkeerde plaatsen klikt. Een internetervaring waar je je nooit meer zorgen hoeft te maken, waar je ook klikt. Een van de functies is dat de software ervoor zorgt dat geïnfecteerde links worden tegengehouden. Dus geen zorgen meer bij het klikken op links in e-mails en webpagina’s. Uw persoonlijke gegevens en data zijn volledig beveiligd.

 

Hoe verwijder ik PC virussen van mijn computer? 

Chili Security’s antivirusscanner software heeft een automatische functie die ervoor zorgt dat virussen van je computer verwijdert worden. En dit zonder dat er vervelende pop-ups verschijnen die vragen of er actie moet worden ondernomen. De ‘active threat control’ is een technologie voor computerbedreigingen die werkt als een extra beschermende laag die constant actieve programma’s zal monitoren en verdachte activiteiten behandelt. Daarnaast heeft de virusscanner awards gewonnen voor beste performance wat betekent dat uw computer er niet trager van zal worden.

Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com