Mac Antivirus
Chili Security

Mac Antivirus

  • Volledige Mac beveiliging
  • Award voor “Beste bescherming”
  • Award voor “Beste performance”
  • Bescherming tegen spyware, trojan, adware, malware en andere virussen
  • Data privacy bij online shoppen en bankieren

Antivirus Mac

Wat is belangrijk aan een antivirus voor mac? Vanzelfsprekend dat het je de nodige internet en computerbeveiliging geeft. Maar wat ook belangrijk is, is dat het je Mac computer niet traag maakt en dat hij up-to-date is voor een volledige beveiliging. Dit is precies wat Chili Security’s Mac antivirus doet. De Mac antivirus software draait op een award winnende motor die in de prijzen is gevallen bij AV-TEST voor “Beste bescherming” en “Beste performance” voor het behouden voor de snelheid van de Mac. Je kan je Mac beschermen in een enkele klik. Compatibel met Macbook (Pro), Macbook Air en iMac. Dankzij de geavanceerde technologie garanderen we een online privacy bescherming, veiligheid van persoonlijke gegevens en internet beveiliging voor online bankieren en shoppen. 

Mac beveiliging

Cyber security bedreigingen kunnen in verschillende vormen verschijnen, ook op een Mac. Om hiervoor beschermd te zijn heb je op zijn minst een anti spyware, malware scanner, trojan remover, adware scanner en degelijke firewall beveiliging nodig. Dit zit allemaal in de Mac antivirus beveiliging software. Onze antivirus voor Mac is compatibel met OS X Mavericks (10.9.5), OS X Yosemite (10.10 or later), OS X El Capitan (10.11.6) en macOS Sierra 10.12.

Chili Security Netherlands B.V. · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · Denemarken · KvK-Nr.: 68401337 · Telefoon: (+31) 858-881-461 · E-mail: customer@chilisecurity.com